AMFAD | Hotel Spaander Volendam is een gecureerde verkooptentoonstelling. Een aantal AMFAD Deelnemers wordt vertegenwoordigd door Nederlandse galeries. Deze galeries zijn aangesloten bij de KunstKoop van het Mondriaan Fonds. De KunstKoop biedt Nederlanders de mogelijkheid om de aankoop van een kunstwerk in maandelijkse termijnen te betalen, zonder rente. Het doel van deze dienst is om particulieren te stimuleren kunst te kopen en op deze manier de Nederlandse kunstmarkt in het algemeen te stimuleren.

 

Volledig overzicht van de kunstwerken en prijslijst van de AMFAD Hotel Spaander Volendam Deelnemers

Het Mondriaan Fonds is een publiek gefinancierd fonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Het ondersteunt innovatieve projecten en activiteiten van beeldend kunstenaars, kunstbemiddelaars en instellingen ter bevordering van de productie en presentatie van relevante Nederlandse beeldende kunst en erfgoed in binnen- en buitenland.

 

Mocht u interesse hebben in één van de AMFAD Kunstwerken of een prijslijst willen opvragen dan horen wij dat graag. U kunt van onderstaand formulier gebruik maken of een e-mail sturen naar info@amfad.nl t.n.v. Bas Kuiper.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

AMFAD | Hotel Spaander Volendam

Haven 15-19 Volendam

Curator: kunstverzamelaar Bas Kuiper

 

26 september t/m 10 oktober 2021

11 - 19 uur

 

 

THANK YOU AMFAD 2021 SPONSORS